Wat kost een terrasoverkapping?

21/03/2019

Met een overkapping geniet je het hele jaar door van je tuin en terras. Maar hoeveel kost zo’n verlengstuk van je woning? Wij zochten het uit!

En collaboration avec LIVIOS

Hoe wekken we energie op in de toekomst? Viessmann voorspelt 4 trends

20/03/2019

Hoe ziet onze energiemix van de toekomst eruit? Volgens Viessmann gaan we steeds meer zélf energie opwekken.

En collaboration avec LIVIOS

Mik hoog met je plafond met deze tips!

19/03/2019

Je plafond speelt een belangrijke rol in huis. "Ga dus niet akkoord met de eerste de beste hoogte", aldus interieurarchitect Sofie De Backer.

En collaboration avec LIVIOS

Oplossing voor digitale meter: de consument kiest zelf

18/03/2019

Het Vlaams parlement heeft een akkoord bereikt over de uitrol van de digitale meter. Eigenaars van zonnepanelen genieten nog 15 jaar van het huidige tarief.

En collaboration avec LIVIOS

Oude kachel vervangen? Check of jij recht hebt op een premie

18/03/2019

Eén derde van alle Belgische kachels is aan vervanging toe. Vervang je hem door een milieuvriendelijk exemplaar? Dan heb je recht op een vervangpremie!

En collaboration avec LIVIOS

Vastgoed versus aandelen

21/03/2019

Almaar meer Belgen zijn vastberaden om hun appeltje voor de dorst beter te laten renderen. Het vertrouwen in onze pensioenen is de laatste jaren zienderogen gedaald, en het toeval wil dat de rentevoeten momenteel historisch laag zijn. Goed nieuws dus voor wie een aardig centje opzij heeft staan en een hypothecaire lening overweegt om een extra eigendom te kopen. Maar wist je dat je ook kunt investeren in vastgoed door aandelen te kopen, en meer bepaald door in een vastgoedfonds te beleggen? Lees hier meer over de voor- en nadelen van beide opties.

En collaboration avec Logic-Immo.be

Tijdloos wonen

18/03/2019

Als je een nieuw huis koopt, hoop je daar waarschijnlijk een tijdje in te kunnen wonen. Om te vermijden dat de look van jouw woning snel passé lijkt, vermijd je het best te opvallende trends en rages op het gebied van vormgeving. Tijdloos wonen is in principe niet zo moeilijk. Als je kiest voor een hedendaagse, maar stijlvolle uitstraling, zit je altijd goed.

En collaboration avec Logic-Immo.be

Verkoop uit de hand

11/03/2019

Als je vastbesloten bent je droomwoning te kopen, maakt het je allicht niet zoveel uit volgens welke formule je dat doet. Toch zijn er verschillen tussen verkoop uit de hand (ook wel onderhandse verkoop genoemd) en kopen via een makelaar, waar je je als koper zeker goed bewust van moet zijn.

En collaboration avec Logic-Immo.be

Magazine Logic-Immo Vlaanderen # 436

08/03/2019

Het magazine  "Logic-Immo" is op heden de onbetwiste "leader" binnen de Belgische markt van de gratis Immo-magazines. De inhoud van deze magazines bestaat uit kwalitatieve redactionele artikels die de snel evoluerende en veranderende bewegingen binnen de vastgoedmarkt in kaart brengen. Deze artikels worden aangeleverd door de professionele vastgoedmakelaars met de nodige ervaring binnen deze sector. Met 4 verschillende regionale edities en een netwerk van 4500 verdeelpunten, geniet deze magazine een quasi nationaal aanbod. De afname per verdeelpunt van de 4 verschillende edities, met name 3 Franstalige versies en 1 Nederlandstalige versie, is aanzienlijk en wordt in kaart gebracht door het CIM. Doorblader de digitale versie van Logic-Immo magazine Vlaanderen & Kust.  Lees je regelmatig ons Logic-Immo magazine en wil je ook beschikken over een digitale versie? Dat kan ! Kijk hieronder voor onze laatste uitgave!  

En collaboration avec Logic-Immo.be

Vastgoed in de Leiestreek kan onverminderd op veel belangstelling rekenen

07/03/2019

De dagen met zomerse temperaturen die we dit jaar al in februari meemaakten deden de toch al grote aandacht voor de klimaatproblematiek nog meer toenemen. Tegelijk zorgden ze ook voor prachtige beelden in de journaals van volop genietende mensen. In het prachtige zonnetje komen ook de troeven die de schilderachtige Leiestreek te bieden heeft aan wandelaars, fietsers en uiteraard ook de bewoners nog eens extra tot uiting. 

En collaboration avec Logic-Immo.be

Apple StoreGoogle Play